Desitges conquistar el xic dels teus somnis, que caiga rendit als teus peus i mai s’allunye? Doncs bé, per a guanyar i mantindre el cor d’un home cal posar en pràctica algunes tècniques que anem a revelar-te.

Hi ha una coneguda frase que conté una gran veritat en les seues paraules “Els hòmens són de Mart i les dones són de Venus”, és cert, som diferents i eixa és la raó per la qual moltes vegades les relacions amoroses són tan complicades.

Però açò no vol dir que els amors eterns només existisquen en els contes de fades, perquè la cosa funcione les dones hem de tindre en compte cert detalls que són elements claus a l’hora de la conquista i del romanç.

No el sermoneges!

A nosaltres ens encanta el melodrama i les llargues conversacions, però ells les odien! Per a no avorrir el teu xic has d’evitar estes monòtones xarrades en què quasi sempre ell es limita a assentir amb el cap mentre la seua ment divaga qui sap per on. Les coses han de dir-se en el moment oportú evitant les queixes trivials o els interrogatoris al millor estil FBI.

Respecta la seua intimitat


La majoria de les dones quan ens enamorem cometem el terrible error que tota la nostra vida gire al voltant d’ell i exigim que el xic en qüestió actue de la mateixa manera, això és senzillament impossible perquè el gènere masculí no pensa d’esta manera.

Per a evitar açò tracta sempre de mantindre el teu espai, dedica’ls temps a les teues amistats i ocupa’t de tu, permet que ell faça el mateix, respecta els seus temps d’individualitat, no pots forçar-lo que estiga tot el dia amb tu.

Veuràs com al no sentir-se pressionat canviarà per complet el seu comportament i potser sense adonar-se'n passarà més temps al teu costat que abans quan li retreies la seua manera d'actuar.

No tractes de canviar-lo

Quan ens enamorem creiem que ell és el príncep blau dels nostres somnis però a mesura que el temps passa, descobrim la cruel realitat i a vegades la neguem intentat que la persona canvie per complet.

Ningú és perfecte, tots tenim coses boniques i coses que no ho són tant, si bé certes actituds o costums poden millorar-se hi ha altres que no, per eixa raó mai has de pretendre que el teu xic canvie un 100%. En el cas que veges que ell no és com creies el millor és fer un pas al costat i anar en la busca d’algú compatible amb tu.

Evita la rutina

La pitjor enemiga de tota relació és la rutina, ella fa que els amants s’avorrisquen i perden l’interés per l’altre. De quan en quan intenta fer i proposar alguna cosa diferent que us agrade i divertisca als dos.


No l’atabuixes

Tracta de conservar la teua individualitat, no depengues d’ell per a tot. Els hòmens s’acaben cansant de les dones que els telefonen cada 5 minuts i que no actuen sense abans preguntar-los que fer. Si bé hi ha certes decisions que han de prendre’s en parella hi ha altres que no, per això pren les regnes de la teua vida, fes-li front al món i demostra-li al teu xic que eres capaç de lluitar per tu mateixa.

Els zels, el pitjor aliat

Tindre una mica de zels de la parella és normal, demostra que ell t’importa però quan els zels es tornen malaltissos poden arruïnar la relació. Açò no significa que no estigues atenta al que succeïx, sinó que actues amb tranquil·litat observant sense caure en l’espionatge ni en la persecució.

Anar de compres és cosa només de dones

Moltes vegades ens sentim temptades que la nostra parella ens acompanye al shopping i una vegada que estem allí (després de convéncer-lo per hores), les coses es posen tenses perquè ell s’avorrix de seguida.

Hem d’entendre que ells odien pegar voltes i mirar vidrieres, quan volen alguna cosa van directament on la van veure sense perdre el temps passejant. Nosaltres som diferents, ens fascina anar de botiga en botiga, moltes vegades simplement per a veure quines coses noves tenen, per això la millor companyia per a anar de compres és una bona amiga.

Respecta els seus silencis

Totes les persones solem tindre els nostres moments de pau en què ens limitem a pensar o fantasiejar. Que el teu xic quede callat amb la mirada perduda en un punt invisible no vol dir res mal, per això millor evita les preguntes com què et succeïx? En que estàs pensant? o la pitjor En qui estàs pensant?

No el faces esperar

Quan volem lluir boniques i atractives solem provar-nos tota la roba de l'armari una vegada i una altra fins a trobar el vestit adequat, després la sessió de maquillatge també porta el seu temps igual que el pentinat, però este és un concepte que no té cabuda en la ment masculina.

Si va quedar a passar-te a buscar per ta casa tracta d’estar llesta a l’hora en què va quedar perquè per als hòmens no hi ha pitjor cosa que haver d’esperar que acabes d’arreglar-te, això els emprenya moltíssim i els posa de molt mal humor.


Elena Francis

Publicat en diumenge, 24 de gener del 2010
categories: edit post

3 comentaris

  1. ANV diu:
  2. A mi m'ha funcionat, sí, sí.

     
  3. Morfeo diu:
  4. Sé que aquesta entrada té bastant de temps, però no puc evitar que una arcada se'm fique a la gola cada cop que vinc a aquest blog a veure si hi ha algo nou (Sense anim d'ofendre ningú). Pense que aquesta es un tant denigrant cap a les xiques, que no l'atabale? no el sermonege? que no vaxa de compres amb ell? no el faja esperar? Es clar, i quan no em conteste sabré que no em tinc que sorpendre perquè obviament la meua conversació és poc interesant i carent de fundament.

    Quan no ens arreglem, o no lluim boniques i ens esmerem per ells (cosa que trobe totalment absurda) per regla general solen dir "escolta, avui no estàs tant guapa com altres dies" Molt bé noi, tú tens unes celles com si fores el home llop i no et recrimine res. No t'agrade sense maquillatge o sense roba de disapte? Saps on tens la porta.

    "No el sermoneges", la descripció que es fa d'aquest punt la trobe fora de lloc realment, una conversa llarga que en un primer moment li interesa a la teua parella no té perquè ser monótona i aburrida, si realment sent això i no ho diu, es perquè realment el problema el té ell/a (no especifique génere perquè considere que ambdos parts han de tindre les mateixes consideracions que s'aconsellen a la part de dalt.)

    En definitiva, considere la entrada un tant sexista i denigrant cap a les xiques, torne a repetir, no pretenc ofendre a la autora d'aquest article ni ningú que crega que açò és el correcte, simplement he cregut convenient donar la meua opinió sobre aquest asumpte per a que qui entre al blog aquest, es pare a reflexionar un tant sobre realment que es el correcte en una relació o no.

    Una última cosa, a una relació no hi han trucs ni consells a seguir realment, cada persona és un món diferent i has d'apendre a estar i compendre-la en cada cas. Considere que al amor no hi ha un manual estipulat que marque les regles i pautes a seguir per a jugar i guanyar. Es tot per la meua part.

     
  5. Anònim diu:
  6. jo crec que MORFEO TE RAO PERQUE, cada home es un mon .........mai pots saber que es el que li agra o no ............ ells son molt inprevisibles!!!

     

Publica un comentari a l'entrada

Cercar

Darrers comentaris

Fórmules